.
.

Glazenwasser

Bent u op zoek naar vakkundige glazenwassers in de omgeving van Ommen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken met vakmensen en zullen uw ramen schoon en streeploos achterlaten. U kunt onze hulp inschakelen bij het volledige proces van uw woning of gebouw. Dit houdt in dat wij onze diensten aanbieden voor zowel particulieren als bedrijven.


Glazenwassersbedrijf 

Naast het wassen van uw ramen ontfermen wij ons ook over uw deuren, gevels en kozijnen aan zowel de binnen- als de buitenkant. Voor iedere taak maken wij van tevoren een heldere afspraak en kunnen u op deze manier ook maatwerk aanbieden. Schone ramen in uw woning of bedrijfspand geven een representatieve uitstraling en laten meer licht naar binnen. Dit heeft een positief effect op de productiviteit van uw werknemers en is prettiger voor uw klanten maar ook voor uzelf.

Bij het reinigen van de ramen maken wij gebruik van twee soorten methodes:

  • Osmose water gebruik: Wij wassen de ramen en uw woning met osmose water, een borstel en tucker stokken. Wij laten de ramen nat achter. Op deze manier drogen ze streeploos op.
  • Traditioneel: Bij de traditionele methode worden de ramen droog achtergelaten. Wij werken met een doek, trekker, emmer, water en zeep. Bij deze methode kunnen we ook verfresten van uw ramen verwijderen.


Professionele glasbewassing

Wij verzorgen glasbewassing voor elk soort glas in uw woning. Zo kunnen wij de ramen van uw dakkapel, de serre, overkapping en koepels op platte daken reinigen. Op deze manier ziet uw woning er na de glasbewassing weer helemaal schoon en fris uit. Daarnaast is het regelmatig laten wassen van uw glazen ook goed voor de levensduur van de glazen. Woont u in Ommen en omgeving? Dan kunt u eenvoudig een afspraak met ons maken en wij komen bij u langs om uw ramen te wassen.


Ommen
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn