.
.

Onderhoudswerkzaamheden woning

Woningonderhoud is eens in de zoveel tijd noodzakelijk voor de levensduur en uitstraling van uw woning. Ook kunnen er, bij achterstallig onderhoud, problemen ontstaan welke de verzekering niet zal vergoeden als blijkt dat dit is ontstaan door achterstallig onderhoud. Wij kunnen bij u langskomen om een kosteloze woninginspectie uit te voeren. Wanneer blijkt dat er problemen zijn ontstaan, dan ontvangt u van ons vrijblijvend een offerte.

Woningonderhoud

Wij kunnen u helpen met uw: zonnepanelen, dakkapellen, boeidelen, trespa/hout geveldelen, stenen geveldelen, dakgoten en de reiniging van uw terras. Dit kunnen wij op twee manieren doen, namelijk met osmose water of met de hoge druk.

Onderhoud zonnepanelen

Uw zonnepanelen regelmatig reinigen levert u rendement op van 3 tot 5%. Viezigheid kan ervoor zorgen dat zonlicht wordt tegengehouden. Om het maximale rendement uit uw zonnepanelen te halen is een jaarlijkse reiniging aanbevolen. Wij hebben de juiste middelen om dit op een veilige manier te kunnen doen. Wij raden het af om zelf het dak op te klimmen. U zou kunnen vallen of uw zonnepanelen kunnen beschadigen. Wij nemen u dit werk graag uit handen.

Dakgoot reiniging in Ommen

U kunt uw dakgoot het beste na de herfst laten reinigen. In de herfst komt uw dakgoot vaak vol te zitten met takjes en bladeren. Wanneer uw dakgoot verstopt zit met deze bladeren kan dit lekkages en aanslag op uw hout- of glaswerk veroorzaken. De verzekering kijkt steeds vaker of dit niet de oorzaak is van achterstallig onderhoud. Ook zorgt een vrije dakgoot voor een goede afvoer. Wij doen van tevoren eerst een check om te kijken wat de staat van uw dakgoot is en gaan hier, na akkoord, mee aan de slag. Woont u in Ommen en omgeving en wilt u onze hulp inschakelen? Dan kunt u eenvoudig een afspraak maken door te bellen of een e-mail te sturen.Hieronder vindt u alle benodigde informatie over de verschillende de onderhoudswerkzaamheden.


 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn