.
.

Rijtjeswoning glazenwassen

Hieronder vindt u alle benodigde informatie over het onderhoud van uw rijtjeswoning.

Prijzen  klein onderhoud rijtjeswoning glazenwassen

Hieronder vindt u alle benodigde informatie over het onderhoud van uw rijtjeswoning.

Glazenwasser onderhoud - osmose om de één, twee of drie maanden: € 27,50

Glazenwasser onderhoud - Traditioneel om de één, twee of drie maanden: € 30,-


Prijzen groot onderhoud rijtjeswoning

Groot onderhoud vindt om de één of twee jaar plaats. Dit is afhankelijk van de locatie en gevoel van de bewoner. 

  • Deuren, ramen en kozijnen buiten: € 22,50
  • Groene geveldelen voor en achterkant: € 15,-
  • Dakgoten leeghalen € 25,-
  • Dakraam voorkant: € 5,-
  • Zonnepanelen (8 st): € 32,-

Totaal bedrag voor groot onderhoud: € 99,50


Glazenwassen en onderhoud

Het schoonmaken van uw woning en/of bedrijf komt structureel terug. Dit gaat over ramen, kozijnen, deuren, zonnepanelen, boeidelen, dakkapellen, gevel, dak, dakgoten leeghalen en tegels. Afhankelijk van wat u schoongemaakt wilt hebben wordt een methode gekozen samen met u. U kan ervoor kiezen om het onderhoud met een bepaalde frequentie uit te laten voeren. Glazenwassen is gebruikelijk om de twee of drie maanden. Overige houtwerk om de één of twee jaar. Dit is afhankelijk van de locatie.

Osmose water

Bij het glazenwassen maken we gebruik van het zgn. osmosewater systeem. Het werk wordt dan uitgevoerd met een stok en borstel. Uit de borstel komt osmose water en met deze borstel worden de deuren, kozijnen en glazen geborsteld en goed nagespoeld.

Maar wat is osmose bewassing precies?

In normaal leidingwater en regenwater zitten mineralen en zouten die op het oppervlak van je ramen achterblijven wanneer het water is opgedroogd. Hierdoor ontstaan de bekende kringetjes na afloop van een regenbui. Bij osmose glasbewassing wordt gebruik gemaakt van gedemineraliseerd water. Dit is gewoon water dat door middel van filters ontdaan is van mineralen en zouten. Er blijft puur water over dat na verdamping geen vlekken achterlaat op ramen en andere oppervlakken. Simpelweg omdat er niets meer in het water zit dat kan vlekken.

Traditioneel

Klassiek, of ook traditioneel glazenwassen zit ook in ons pakket. Wassen op de traditionele manier gebeurt zo: raam inwassen en vuil verwijderen met een sopje uit een emmer door middel van een inwasser, en kozijnen afsponzen. Daarna droogtrekken met een raamtrekker en de vensterbank schoon en droogmaken. Met de traditionele methode wordt ook osmose water gebruikt in de emmer. Deze methode is mogelijk tot maximaal de 1e verdieping van uw woning.

Zonnepanelen, dakkappellen en trespa/houten geveldelen worden met het osmose systeem schoongemaakt. Terrassen, stenen gevels en daken worden met een hogedruk schoongemaakt. Afhankelijk van het oppervlak kan u ervoor kiezen om het te laten impregneren. Met impregneren wordt een water- en schimmel afstotende laag op het oppervlak gespoten. Deze laag helpt om de stenen materialen langer schoon te houden. 

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn