.
.

Schilder

Wanneer u een schilder van VTO inschakelt voor uw schilderwerkzaamheden dan krijgt u kwalitatief schilderwerk geleverd. Wij maken van tevoren te allen tijde heldere afspraken met u. Wij werken uitsluitend met vakmannen en met kwalitatieve materialen, passend bij de te verven oppervlakten. Zo kunnen wij uw houtwerk en muren beschilderen. U kunt ons inschakelen voor binnenwerk en buitenwerk.

Muren binnen schilderen

Uw huis laten schilderen is een hele investering maar wel één die het waard is. Zo zorgen onze professionele schilders voor een perfecte afwerking. Uw muren schilderen, beschermt ook uw woning en het verbetert de uitstraling van uw woning. Met onze ervaring en vakkennis voorzien wij uw woning van een prachtig eindresultaat waar u jarenlang plezier van beleeft.


Kozijnen schilderen buiten

Voordat wij beginnen aan de schilderklus zorgen wij er te allen tijde voor dat wij de kozijnen ontvetten, schoonmaken en schuren. Loszittende verfdelen halen we weg, net als oude kitresten. Bij het schuren van kozijnen gebruiken wij de juiste korrel schuurpapier en zorgen we dat we werken met een schuurmachine om zo lelijke krassen op het glas te voorkomen. Door te schuren creëren we een goede bodem voor de verf. Na het schilderen lakken wij uw kozijnen af, krabben we eventuele verfresten van het glas en kitten wij, waar nodig, de kieren van het kozijn af.

Schilderwerkzaamheden

Wij kijken altijd naar de staat van de woning. Op basis van deze kennis gaan we aan de slag met het opstellen van een offerte. Bij akkoord gaan wij voor u aan de slag. Wij leveren kwalitatief schilderwerk en zorgen er koste wat het kost voor dat u tevreden bent met het eindresultaat. Een vriendelijke, respectvolle en nette manier van behandelen staat bij ons hoog in het vaandel. Net als gevoel van eigen verantwoordelijkheid, samenwerking en teambuilding.

Kijk verder naar hoe VTO u specifiek kan helpen bij uw gebouw:

Bedrijven - VVE - Rijtjeswoning - Twee onder eenkapwoning - Vrijstaande woning - Vrijstaand groot

Glazenwassen - Boeidelen - Dakkapellen - Zonnepanelen - Dakgoten leeghalen - Gevelreiniging - Binnen schoonmaak - Schilderen


 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn