.
.

Schoonmaakwerkzaamheden

Wilt u een ruimte echt brandschoon krijgen? Dan kunt u rekenen op onze schoonmaakwerkzaamheden. Een grondige reiniging is goed voor de gezondheid en het verkleint de kans op calamiteiten in bijvoorbeeld een keuken. Daarnaast voorkomt een grondige schoonmaak blijvende schade en de levensduur wordt verlengd. Voor zowel bedrijfsruimtes als bij u thuis staan wij klaar voor schoonmaakwerkzaamheden.

Keukenreiniging

Wanneer wij een keukenreiniging uitvoeren kunt u verwachten dat uw keuken na de schoonmaakwerkzaamheden weer brandschoon is. Dit noemen wij ook wel een dieptereiniging. Uw keuken wordt ontdaan van vet, stof, kalk en vuil. Onze medewerkers demonteren de onderdelen die gereinigd dienen te worden. Na de schoonmaak is de kans op brandgevaar verkleind en zijn voedselonveilige problemen verdwenen. Deze dieptereiniging is vooral raadzaam voor de horeca, maar ook bij u thuis kunnen wij de dieptereiniging uitvoeren.

Sanitair schoonmaken

De reiniging van sanitaire ruimtes is noodzakelijk. Of het nu bij u thuis is of in een kantoorpand, verzorgingshuis, scholen of ziekenhuizen; wij verzorgen het voor u. U kunt rekenen op een schoon en hygiënisch eindresultaat. Wij maken de ruimtes brandschoon en verwijderen niet alleen oppervlakkig vuil maar dringen diep door tot de kern van het vuil. Hierdoor blijft de ruimte fris.

Gevelreiniging

Regelmatig uw gevel reinigen verkleint de kans op mos- en algengroei of schimmeluitslag. Dit kan blijvende schade veroorzaken. Wij zijn in het bezit van een SVS-diploma, welke ons in staat stelt om gevels op een professionele en verantwoorde manier te reinigen.
Ook kunnen wij u voorzien van advies om uw gevel zelf in goede staat te houden.


Wij werken met een gevelmanagement pakket. Hieronder vallen:

  • Een betere verkoop- en verhuurbaarheid van uw woning of bedrijfspand
  • Een schone en frisse uitstraling van uw woning of bedrijfspand
  • U krijgt meer onderhoud voor minder kosten
  • Langere levensduur van de gevel
  • Gecertificeerde glazenwassers

  
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn