.
.

Vastgoed Totaal Onderhoud

Vastgoed Totaal Onderhoud helpt particulieren en bedrijven bij het inrichten van de nieuwe leef omgeving. Dit proces en dienstverlening is voor u gemaakt om u volledige verantwoordelijk over de inrichting van uw leefomgeving te ontnemen. Dit zodat u bezig kan zijn in uw vrije tijd om te doen en laten wat u wilt. Geen zorgen over het schilderen, schoonmaak, glazenwasser en onderhoud van uw leefomgeving. Het team van VTO heeft deze specialiteiten in eigen huis. U kan VTO altijd aanspreken op de gemaakte afspraken en kwaliteit, wanneer dit betrekking heeft op de partners helpen wij u om ervoor te zorgen dat deze zijn verantwoordelijkheden nakomt. 

Iedere dienstverlening heeft zijn eigen proces omtrent:

1.      Offerte

2.      Producten / diensten

3.      Afspraken

4.      Communicatie

5.      Uitvoering en kwaliteit

6.      Tevredenheid

7.      Betalingen


Iedere dienstverlening is een specialiteit en heeft verschillende afspraken richting de aannemer, opdrachtnemer en afnemer. Deze specialiteiten zijn voor iedere dienstverlening ingericht om maximale transpiratie te creëren voor alle betrokken partijen. Dit zodat iedereen precies weet waar die aan toe is. Van te voren nagedachte afspraken, planning en communicatie transparant voor iedereen. 

Het team

Onze vriendelijke en behulpzame teamleden  staan altijd klaar om u met raad en daad te ondersteunen. Onze teamleden hebben ervaring of worden opgeleid tot ervaren teamleden. De werkzaamheden worden uitgevoerd door de teamleden en de verantwoordelijkheid ligt bij VTO. De communicatie en afspraken door het proces is waar de teamleden zich aan houden. Met ten alle tijden er voor zorgen dat de kwaliteit en tevredenheid wordt gewaarborgd. Hebt u een vraag? Bel ons dan op, onze teamleden zijn op de werkdag bezig met het leveren van kwaliteit. 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Onze teamleden worden aangestuurd om iedereen vriendelijk, respectvol en netjes te behandelen. Behandel elkaar zoals je zelf ook behandeld wil worden. VTO geeft zijn teamleden stabiliteit, vertrouwen, vastigheid en zekerheid. Dit door de CAO na te leven, teamleden zelf in dienst te nemen met vaste uren en eigen materialen te geven. Het gevoel van eigen verantwoordelijkheid, samenwerking en teambuilding staat hoog bij de teamleden van VTO. De samenwerking tussen klant, teamlid en VTO wordt door deze filosofie geoptimaliseerd en nageleefd.  

Teamlid, de klant, de omgeving, de natuur en winst zijn onze kern prioriteiten om maatschappelijk verantwoord te ondernemen en om een langdurige samenwerking met u aan te gaan.Algemene voorwaarden

Voor meer informatie verwijs ik u graag door naar de algemene voorwaarden. 

Kijk verder naar hoe VTO u specifiek kan helpen bij uw gebouw:

Bedrijven - VVE - Rijtjeswoning - Twee onder eenkapwoning - Vrijstaande woning - Vrijstaand groot

Glazenwassen - Boeidelen - Dakkapellen - Zonnepanelen - Dakgoten leeghalen - Gevelreiniging - Binnen schoonmaak - Schilderen

Waarmee kan VTO u helpen? 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn