.
.

Woningen en onderhoud

Interesse in de glazenwasser? Bekijk wat de glazenwasser van VTO voor u kan doen, dit door op één van de onderstaande woningen te klikken op de blauw balk. Staat uw woning er niet tussen? Neem dan contact op VTO voor een vrijblijvende offerte voor het glazenwassen van uw woning. Voor bedrijven wordt altijd een maatwerk offerte opgesteld en verstuurd per e-mail.


T: 0614441552  

E: contact@vastgoedonderhoudvooru.nlBij de verschillende woning vindt u alle benodigde informatie over de onderhoudswerkzaamheden, communicatie en het bedrag. De glazenwasser komt bij u langs voor het schoonmaken van uw woning en/of bedrijf. De afspraak over het glazenwassen wordt van te voren via de e-mail bevestigd, zodat u en de glazenwasser weten waar het aan toe is. Iedere keer dat de glazenwasser bij u langskomt, ontvangt u ongeveer een week van te voren een e-mail met daarin de datum, werkzaamheden, het bedrag en overige informatie. Voor iedere taak een heldere afspraak!

Veel woningen lijken op elkaar, maar toch is iedere woning weer anders. Een woning in het buiten gebied heeft meer aandacht nodig van de glazenwasser en schilder dan een woning in de wijk. Iedere offerte en keuze met de bewoner is een maatwerk oplossing voor de woning. VTO geeft de bewoner de mogelijkheid om zelf te kiezen welke methode gehanteerd word. VTO adviseert het osmose water systeem en is de basis, maar wanneer de bewoner wil dat de glazenwasser de traditionele methode gebruikt is dat natuurlijk mogelijk. 

Osmose: woning wordt schoongemaakt met osmose water, borstel en tucker stokken. Ramen drogen streep loos op en worden nat achtergelaten. 


Traditioneel: woning wordt schoongemaakt met doek, trekker, emmer, water en zeep. Ramen worden droog gemaakt achteraf. Bij de traditionele methode worden de verf resten van de ramen afgehaald.


Naast het glazenwassen, kan VTO u ook helpen met andere werkzaamheden aan uw woning, namelijk: buiten onderhoud, schilderen binnen en buiten, schoonmaak binnen en zonnepaneel installatie. 

Interesse? Neem dan contact op met contact@vastgoedonderhoudvooru.nl of bel naar 0614441552.Kijk verder naar hoe VTO u specifiek kan helpen bij uw gebouw:

Bedrijven - VVE - Rijtjeswoning - Twee onder eenkapwoning - Vrijstaande woning - Vrijstaand groot

Glazenwassen - Boeidelen - Dakkapellen - Zonnepanelen - Dakgoten leeghalen - Gevelreiniging - Binnen schoonmaak - Schilderen

Waarmee kan VTO u helpen? 

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn