.
.

Zonnepanelen laten reinigen in Overijssel

Zonnepanelen worden, net als ramen en de rest van uw woning, op den duur vuil. Het regelmatig laten reinigen van uw zonnepanelen brengt veel voordelen met zich mee. Zo is uit onderzoek gebleken dat, wanneer uw zonnepanelen schoon zijn, u 3% tot 5% meer rendement uit uw zonnepanelen haalt. Haal ook het maximale uit uw zonnepanelen door regelmatig uw zonnepanelen op een professionele manier te laten reinigen. VTO beschikt over de juiste middelen om het schoonmaken van uw zonnepanelen op een verantwoorde manier te volbrengen.

Reinigen van zonnepanelen in Ommen

Zonnepanelen krijgen in de fabriek een speciale coating mee. Deze coating over het glas van de zonnepanelen zorgt ervoor dat vuil sneller van uw zonnepanelen afglijdt. Dit is zeker in uw voordeel, maar dit betekent echter niet dat u hierdoor uw zonnepanelen nooit hoeft te laten reinigen. Op den duur blijft viezigheid op uw zonnepanelen zitten en dit kan u op lange termijn geld gaan kosten. Wij raden het af om zelf het dak op te gaan om de panelen te reinigen. U zou zich kunnen verwonden of de zonnepanelen kunnen beschadigen. Wij hebben de juiste middelen in huis om dit op een veilige en verantwoorde manier te kunnen doen.

Schone zonnepanelen voor VTO

U kunt zonnepanelen vergelijken met viezigheid op een auto. Zand en viezigheid worden niet verwijderd door alleen een regenbui. Hetzelfde geldt voor uw zonnepanelen. Ook kan er vuil komen te zitten tussen de aluminium frame en het glas van uw zonnepanelen. Wij raden aan om minimaal één keer per jaar uw zonnepanelen te laten reinigen en deze van de vuil laag te ontdoen. Wij maken gebruik van zachte borstels, in combinatie met osmose-water. Wij willen druk op de dakpannen en uw dakgoot zoveel mogelijk voorkomen door met een hoogwerker te werken. Hierdoor voorkomen wij dat er schade aan uw dak plaatsvindt. VTO gaat altijd veilig en secuur te werk.

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn